[pic=4_1238105954.jpg]Lierseweg wist wat het moest doen, enkel winst was genoeg om het seizoen af te sluiten op de 3de plaats. Het begon dan ook gretig aan de wedstrijd met enkele halve kansjes. Na 5 minuten kon Kafeeke voor de eerste keer uitbreken en we stonden meteen 0-1 in het krijt. Lierseweg bleef vooruit voetballen en kon via Roefs de gelijkmaker op het bord zetten. Doordat Lierseweg vrij hoog voetbalde, kon Het Kafeeke er gretig op los counteren. Dit deden ze dan ook zeer efficiënt en uit 3 kansen scoorden ze 2 keer, tussenstand 1-3. Lierseweg stond voor een moeilijke opdracht. Maar het bleef vechten en Roefs kon dan toch de aansluitingstreffer scoren. Vlak voor de rust werd het zelfs nog 3-3 door een punter van Carlos.Een gelijkspel was niet voldoende, dus moest er druk naar voor gezet worden. Er werden ook kansen afgedwongen maar deze werden gekeerd door het doelhout, de keeper of een gebrekkige afwerking. Door de ruimte die we weggaven was het oppassen voor Het Kafeeke. Ze kwamen er geregeld snedig uit. Hierbij hield Luc ons met enkele superreddingen in de wedstrijd. 2 Minuten voor tijd kwam dan toch de verlossing, Figo met de voorzet en Jochen die de bal op de 1 of andere manier binnenwerkt (hij weet zelf nog altijd niet hoe).Deze 3de plaats is een mooie bekroning van een geslaagd seizoen. Wat zal het volgend seizoen worden?Ploeg: Croonen Luc, Roefs Koen, Vermeulen Nick, Neuts Jochen, Cuypers Steve, De Ceulaer Sven en Geerts KarlDoelpunten:2X Roefs1X Carlos1X Jochen Andere spelers die dit seizoen deel uitmaakten van de kern:Jo DriesWim GeerinckxOlivier Van DijckJhonny EylenboschKurt Deckx